Inici Actualitat InstaOsona i els Tonis de Taradell convoquen el 2n concurs per premiar...

InstaOsona i els Tonis de Taradell convoquen el 2n concurs per premiar la millor foto penjada a Instagram

0
COMPARTIR

concurs-instaosona-tonis2015

La comissió organitzadora dels Tonis de Taradell i la comunitat InstaOsona organitzen, per segon any consecutiu, un concurs d’Instagram coincidint amb aquesta festa. Després de l’èxit de l’any passat, amb 150 imatges presentades, es repeteix l’experiència de premiar la millor foto que es pengi a aquesta xarxa social de fotografies entre el 9 i el 12 de gener. Aquest any, com a novetat, la foto guanyadora sortirà d’una votació popular i el premiat gaudirà d’un dinar per a dues persones al restaurant La Nonna Jovita, de Taradell.

Per participar al concurs, cal ser seguidor d’InstaOsona a Instagram i etiquetar les imatges amb els hashtags #tonistaradell15 i #instaosona. Els participants poden penjar tantes fotos com vulguin entre el 9 i el 12 de gener, que són els dies forts de la Festa dels Tonis.

Com ja es va fer en el concurs del Mercat Medieval de Vic, la foto guanyadora sortirà d’una votació popular. Després que els organitzadors del concurs seleccionin tres fotos finalistes, els seguidors d’InstaOsona a Instagram tindran 24 hores per escollir la foto guanyadora a partir dels seus “likes”.

Premi instagram 2014
Premi instagram 2014

L’any passat, Anna Arumí es va imposar en aquest certamen.

Aquest concurs és el quinzè que organitza InstaOsona i permet consolidar la comunitat instagramer a la comarca. El perfil d’InstaOsona a Instagram suma gairebém 1.700 seguidors. A més, centenars d’usuaris han etiquetat més de 19.400 fotos amb el hashtag #instaosona des del 6 de desembre del 2013. Podeu llegir les bases del concurs aquí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments