Inici Actualitat Es fan per trams les obres de millora de serveis a la...

Es fan per trams les obres de millora de serveis a la urbanització La Roca

0
COMPARTIR

obres-urbanitzacio-roca

Des de fa unes setmanes han començat les obres per millorar la prestació d’alguns serveis a la urbanització La Roca. Els treballs es fan per trams per crear les mínimes molèsties. Ara mateix s’estan realitzant a l’Avinguda de Santa Eugènia.

Es tracta de renovar part de la xarxa d’aigua potable i de l’enllumenat públic que han quedat obsolets amb el pas dels anys. També s’aprofita per ampliar la xarxa de gas natural, ja existent en alguns carrers. Un cop  fetes les millores es farà un reasfaltat d’alguns carrers on la calçada està malmesa.

Les obres van a càrrec de Gas Natural, Sorea i l’Ajuntament de Taradell.

obres-urbanitzacio-roca2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments