Inici Actualitat Una pluja de confeti celebra l’arribada dels Reis d’Orient a Taradell

Una pluja de confeti celebra l’arribada dels Reis d’Orient a Taradell

0
COMPARTIR

reis-2015

Puntuals com cada 5 de gener Ses Majestats els tres Reis d’Orient van arribar aquest dilluns a Taradell per repartir regals a tots els taradellencs. La cavalcada va entrar pel carrer de la Font encapçalada per l’estrella de Nadal. Tot seguit, ho van fer els tres Reis precedits pels seus patges i per l’or, l’encens i la mirra. No hi faltava tampoc la carreta plena de carbó i una carrossa plena de regals. Els taradellencs els van rebre amb la tradició de cremar atxes de barballó que creaven un ambient màgic de foc i fum.

reis-20152Abans d’arribar a la Plaça de les Eres els Reis van fer l’ofrena al nen Jesús a l’interior de l’església Sant Genís. Allà van tenir el primer contacte amb els més petits, després de baixar de la carrossa.

El segon contacte va ser des del balcó de l’Ajuntament, on van adreçar unes paraules a tots els taradellencs. La salutació va acabar amb una pluja de confeti, que va sorprendre a tots els presents. Cal destacar que enguany els patges estrenaven vestits i que els tres Reis estrenaven capes i pells.

Aquí podeu veure algunes imatges de la cavalcada.

[shashin type=”albumphotos” id=”62″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments