Inici Actualitat Ràdio Taradell celebra dimarts el 28è Concurs de Reis

Ràdio Taradell celebra dimarts el 28è Concurs de Reis

0
COMPARTIR

logo radio taradellLa tradició del Dia de Reis exigeix fer una trucada, com a mínim, al Concurs de Ràdio Taradell. Aquest dimarts aquest clàssic de  l’emissora taradellenca compleix els 28 anys.

Així, doncs, durant tot el matí, de 10 a 2, hi haurà premis i regals per a tots aquells qui truquin i participin en el popular concurs de Reis. El telèfon per trucar és el 93 812 62 20. La gran majoria de regals són cedits pels comerços, bars i restaurants de Taradell.

El concurs es basa en el tradicional joc dels vaixells, en el qual cada oient ha de dir una lletra i un número. Si la casella és afortunada, rebrà un premi a l’instant. Sinó, haurà de superar una pregunta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments