Inici Actualitat Taradell ja espera l’arribada dels Tres Reis d’Orient

Taradell ja espera l’arribada dels Tres Reis d’Orient

0
COMPARTIR

reis-20141

Aquest dilluns Taradell farà una gran rebuda a Ses Majestats els Reis d’Orient. La cavalcada reial començarà a 2/4 de 7 del vespre amb la sirena del Tint anunciant la seva arribada pel carrer de la Font. Com ja és tradició la primera parada serà a l’Església Sant Genís on es farà l’adoració al nen Jesús.

La segona parada serà al balcó de l’Ajuntament on els Tres Reis faran la salutació als vilatans i seran rebuts per l’alcalde. El recorregut de la cavalcada serà el mateix de cada any amb el Passeig Domènec Sert, el carrer Sant Sebastià i el carrer de la Vila com a eixos centrals. A la Plaça de les Eres, un cop feta la salutació, es repartiran les joguines.

Les carrosses, guiades per l’estrella, repartiran caramels sense gluten, aptes per a celíacs. S’espera que els taradellencs rebin a Ses Majestats amb la tradicional atxa de barballó, que fa única la nit de Reis de Taradell. Aquí podeu llegir d’on ve la tradició.

Aquí podeu llegir els Consells de seguretat i els talls de trànsit que efectuaran Protecció Civil i els Agents Locals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments