Inici Actualitat Marc Clapés obté el subcampionat de la Copa catalana de ciclocròs en...

Marc Clapés obté el subcampionat de la Copa catalana de ciclocròs en Màster 30

0
COMPARTIR

marc-clapes-ciclocros-santa-coloma-farners-2015

Santa Coloma de Farners ha acollit aquest diumenge l’última prova puntuable per a la Copa Catalana de ciclocròs. El taradellenc Marc Clapés (CX Osona) ha obtingut la segona posició en la categoria Màster 30, millorant la tercera posició que va aconseguir el 2013.

La prova de Santa Coloma no ha estat propícia per Clapés que ha acabat quart a la classificació en Màster 30 després de tenir problemes a la bicicleta. Tot i això li ha valgut per obtenir el subcampionat, que ha guanyat Pere Amado.

En vuit proves, Marc Clapés ha aconseguit quatre terceres posicions (Les Franqueses del Vallès, Manresa, Manlleu i Santa Coloma de Farners). Aquesta temporada també va penjar-se el bronze al Campionat de Catalunya. Cal destacar que un altre taradellenc Cristian Torres ha acabat 12è en categoria Màster 30 a Santa Coloma de Farners i ha tancat el campionat en 18a posició, tot i no haver participat en dues proves.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments