Inici Actualitat S’estan fent els treballs per soterrar una línia elèctrica de mitja tensió

S’estan fent els treballs per soterrar una línia elèctrica de mitja tensió

0
COMPARTIR

linia-electrica-parc-infantil

Des de fa uns dies s’han començat els  treballs per soterrar la línia elèctrica que connecta el Centre cultural Costa i Font amb una torre, situada darrere el dipensari. Es tracta de les obres que està portant a terme l’empresa Endesa per tal de soterrar aquesta línia elèctrica de mitja tensió.

linia-electrica2De moment, s’han fet les rases de la carretera Balenyà, just davant del centre cultural. La línia de mitja tensió s’articula amb cables aeris i pals. La torre més gran és la que hi ha just darrere el dispensari, tocant al parc infantil i al pati del parvulari de Les Pinediques.

Els pròxims passos seran fer les rases a la part de baix del carrer Catalunya fins a un tram de l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer. Aquest és la part més complicada perquè s’hauran de fer talls puntuals del trànsit. També s’aprofiten les obres per treure tots els cablejats elèctrics aeris del carrer Catalunya.

linia-electrica

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments