Inici Actualitat Representació del TT Mont-rodon a l’Open de Nadal de Vic i el...

Representació del TT Mont-rodon a l’Open de Nadal de Vic i el Memorial Lluís Mas de Tona

0
COMPARTIR

memorial-lluis-mas-tennis-taula-2014Només un jugador de l’escola del CPE Taradell va poder participar a la segona prova del Campionat Intercomarcal Escolar d’aquesta temporada celebrat a Vic, el passat dissabte dia 27 de desembre amb motiu del 45è Open de Nadal de Vic. Pau Mas va participar a la categoria aleví formada per 21 jugadors i després de ser segon a la fase de grups, va caure als vuitens de final contra el que seria el subcampió final, Miquel Coll del Vic TT. A la fase de repesca tampoc va tenir sort en el seu enfrontament i va acabar en 13a posició final.

Mentrestant, Jordi Forcada va participar el mateix dissabte a la tarda al 7è Memorial Lluís Mas de tennis taula a Tona. A la fase de grups va ser segon darrera el jove jugador de l’Olot Oriol Puigmal, i ja al quadre final es va emparellar contra Òscar Cuenca del CTT Cardedeu a 32ens de final, on queia per un clar 0-3. La prova va comptar amb 75 participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments