Inici Actualitat Taradell tancarà el 2014 amb la 5a edició de la Sant Silvestre

Taradell tancarà el 2014 amb la 5a edició de la Sant Silvestre

0
COMPARTIR
Sant Silvestre 2013
Sant Silvestre 2013
Sant Silvestre 2013

La Sant Silvestre-Pujada atlètica a l’Enclusa ja és un clàssic a Taradell. El CET L’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell organitzen aquest dimcres l’última prova esportiva a Taradell de l’any 2014, amb la voluntat d’acomiadar l’any de forma divertida i sana.

La pujada a l’Enclusa començarà a les 4 de la tarda des de la Plaça de les Eres. Hi haurà una inscripció simbòlica de 3 euros, el 50% de la qual servirà per col·laborar amb la Marató de TV3. L’únic requisit és que els participants vagin disfressats o amb algun objecte. Es premiarà la disfressa més original. Les inscripcions es podran fer el mateix dia, una hora abans.

El recorregut és fins a coronar el cim de l’Enclusa i tornar. En total uns 8 quilòmetres. La prova no serà cronometrada per potenciar el seu caràcter popular i festiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments