Inici Actualitat Marc Clapés obté el tercer podi de la Copa Catalana de ciclocròs...

Marc Clapés obté el tercer podi de la Copa Catalana de ciclocròs a Reus

0
COMPARTIR

marc-clapes-ciclocros-reus-2014

Tercer podi de la temporada en la Copa Catalana de ciclocròs per al taradellenc Marc Clapés (CX Osona). Aquest diumenge en la prova de Reus ha acabat en tercera posició en la categoria Màster 30. Després dels podis assolits a Les Franqueses del Vallès i Manresa, aquest és el tercer cop que puja al podi en sis proves i a la general de la categoria ocupa la segona posició.

A Reus també ha acabat en la desena posició a la classificació absoluta. Cal recordar que fa una setmana va assolir el bronze al Campionat de Catalunya. A la prova també hi ha participat el taradellenc Cristian Torres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments