Inici Actualitat La UD Taradell perd el partit endarrerit contra el Castellar

La UD Taradell perd el partit endarrerit contra el Castellar

0
COMPARTIR
Foto: GolCat
Foto: GolCat
Foto: GolCat

Derrota clara de la Unió Deportiva Taradell aquest dimarts al vespre, en el partit que s’havia suspès per la pluja a finals del mes de novembre. El Castellar va guanyar per 0 a 4.

El partit es va reprendre des del minut 18, quan va ser suspès. I sis minuts després arribava el 0 a 1 amb una vaselina. Els primers minuts van ser de domini visitant, que va tenir les millors ocasions. Sobretot, al minut 44 quan Nil desfeia un xut llunyà amb una bona intervenció. Així es va arribar al descans.

A la represa, el Castellar va tornar a sortir millor i després d’avisar en un parell d’ocasions, va arribar el 0 a 2. Va ser al minut 56 en una falta pentinada de cap per un jugador vallesà. La tònica del partit podria haver canviat si dos minuts després l’àrbitre no hagués anul·lat un gol del Taradell, per un fora de joc que no va semblar en directe. A més, just després es va reclamar penal a l’àrea del Castellar.

En canvi, el 0 a 3 va arribar al minut 64 en una falta directa. Amb el partit sentenciat, el Taradell ho va intentar, però no va trobar el gol. La millor ocasió va ser un xut d’Òscar Sánchez que va sortir fregant el travesser. A l’últim minut va arribar el definitiu 0 a 4.

El Taradell acaba l’any en quinzena posició (posició de descens) i amb 14 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments