Inici Actualitat 1r Campus de Nadal de tennis taula del Club Parc d’Esports

1r Campus de Nadal de tennis taula del Club Parc d’Esports

0
COMPARTIR

cartell-campus-tennis-taulaEl Club Parc d’Esports organitza per primera vegada un Campus de Nadal de tennis taula per a totes les edats. Tindrà lloc del 29 de desembre al 2 de gener. Els entrenaments estan dividits en dos horaris segons l’edat dels participants per poder treballar millor els aspectes del tennis taula.

El primer torn serà pels més joves (de 6 a 12 anys) que ho faran de les 4 de la tarda a les 7 del vespre, i el segon torn serà a partir de 13 anys fins a veterans que es farà només 2 dies, de les 7 a les 9 del vespre.

L’entrenador serà Jordi Forcada, de l’escola del club. Les places són limitades a causa de la capacitat que té el gimnàs del Col·legi de Les Pinediques i així poder treballar correctament tots els aspectes del joc. Es pot trobar més informació a les oficines del Club Parc d’Esports i al telèfon 630503921 (Jordi).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments