Inici Actualitat Últim triomf de l’any 2014 del TT Mont-rodon

Últim triomf de l’any 2014 del TT Mont-rodon

0
COMPARTIR

montrodon-tt-2014-desembreSegona victòria consecutiva que aconsegueix aquesta temporada el TT Mont-rodon davant el TT Sant Vicenç per 4 a 3. El partit va ser molt igualat en el marcador tota l’estona, ja que tant un equip guanyava els seus partits per 3-0 o els perdia per 0-3, encara que tots els jocs siguessin molt igualats.

Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Rafel Montenegro (1,5) i Jaume Cunill. Amb aquesta victòria el TT Mont-rodon es situa en desena posició a la classificació amb 8 punts.

Mentresant, en la tercera prova del Circuit Promeses Individual disputada dissabte a Calella,  els tres jugadors de l’entitat que hi van participar es van mantenir tots al seu nivell. Ian Llacer que jugava al Nivell H va ser quart del seu grup, Ruben Llacer al nivell G també va ser quart, i Oriol Garcia al Nivell G va ser primer de grup, però va caure a quarts de final en el play-off d’ascens. La propera prova del circuit serà el dia 20 de gener.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments