Inici Actualitat Els joves de 4t d’ESO de Taradell han gestionat el Casal de...

Els joves de 4t d’ESO de Taradell han gestionat el Casal de Nadal del Puntal

0
COMPARTIR

casal-nadal-2014

El passat divendres 19 de desembre, de 5 a 8 de la tarda, es va portar a terme el quart Casal de Nadal d’El Puntal de Taradell destinat a nens i nenes de 3 a 12 anys. Aquest projecte va sorgir com a iniciativa d’un grup de joves de 4t d’ESO i el Servei d’Informació Juvenil el Puntal hi ha donat sempre suport amb l’objectiu de proporcionar als joves del municipi experiències prelaborals en relació al món del lleure i el tracte amb els infants.

casal-nadal-20142Enguany ha estat la quarta edició d’aquest projecte i s’ha comptat amb la participació d’0nze noies i nois voluntaris de 4t d’ESO de Institut de Taradell que han dinamitzat diferents tallers i activitats relacionades amb el Nadal. Tots els infants que hi van participar van gaudird’una tarda entretinguda i les famílies van valorar molt positivament la iniciativa.

El diners obtinguts amb les inscripcions seran destinats a col·laborar amb el viatge de final de curs d’aquests alumnes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments