Inici Actualitat Derrota del CP Taradell a la pista del CP Roda

Derrota del CP Taradell a la pista del CP Roda

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2014Derrota del CP Taradell Cos Fisicwell en el derbi d’aquest cap de setmana davant del CP Roda. El Taradell va perdre per 4 a 2 en un partit on sempre va anar a remolc en el marcador.

Durant tot el partit l’equip de Climent Muñoz no va trobar el camí del gol, tot i xutar a porteria en multitud d’ocasions. A la primera meitat només es va veure un gol, a favor dels locals.

Amb 1 a 0 va començar el segon temps. De nou el Roda va fer el 2 a 0, però David Montero va escurçar diferències poc després. Tot i intentar-ho, el Taradell no va poder capgirar el marcador i contràriament els locals van ampliar el marcador fins al 4 a 1. Només un gol de Gerard Castellà va posar el definitiu 4 a 2 al marcador.

El Taradell és quart a la classificació, però està a vuit punts del liderat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments