Inici Actualitat Passejades en carro i música per animar les vendes a Taradell

Passejades en carro i música per animar les vendes a Taradell

0
COMPARTIR

passejades-carro-20142

Aquest dissabte al matí, tot i la boira i l’ambient fred, hi havia activitat pels carrers de Taradell. Amb la voluntat d’animar les vendes i generar animació, l’Agrupació de Botiguers de Taradell realitzava dues petites activitats.

passejades-carro-2014Una d’elles, gràcies a la col·laboració i implicació de la Comissió dels Tonis de Taradell, consistia en passejades en carrutatge pels carrers més cèntrics del municipi. L’única condició era haver comprat en un dels comerços de l’Agrupació de Botiguers i rebre un tiquet gratuït.

D’altra banda, pels carrers hi havia música. Els Picagrallats ha recorregut el centre del poble tocant diverses nadales i animant una mica els vianants.

picagrallats-txaranga-nadal-2014

picagrallats-txaranga-nadal-20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments