Inici Actualitat Dissabte nova edició de la Quina de la U.D. Taradell

Dissabte nova edició de la Quina de la U.D. Taradell

0
COMPARTIR

La Quina de la Unió Deportiva Taradell que en els últims anys també compta amb la modalitat d’Antiquina arriba aquest dissabte. A partir de les 10 del vespre al Centre cultural Costa i Font es repartiran una vintena de premis i regals, i algun de sorpresa.

En total hi haurà 20 tirades diferents amb diversos sopars, ampolles de cava, lots d’embotits, entrades per veure el FC Barcelona, electrodomèstics o un cap de setmana. Alguns d’ells aniran a cartró complet i d’altres a línia. També hi haurà un viatge sorpresa final com a regal extra. La iniciativa compta amb la col·laboració de més d’una 30 de comerços, bars i restaurants, la majoria del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments