Inici Actualitat Un 9% dels alumnes que han participat en el ‘Reinventa’t +40’ ja...

Un 9% dels alumnes que han participat en el ‘Reinventa’t +40’ ja ha trobat feina

0
COMPARTIR

reinventat-40Taradell ha estat un dels municipis que ha participat en el programa ‘Reinventa’t +40’ de la Mancomunitat La Plana. La formació, en la qual han pogut accedir gratuïtament 70 persones majors de 40 anys que es troben en procés de recerca de feina de Balenyà, Folgueroles, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i St. Miquel de Balenyà, Taradell, Viladrau i Tona, ha finalitzat amb gran èxit aquest mes de desembre. Només amb dos mesos, el temps que ha durat la formació, un 9% dels alumnes ja ha trobat feina.

Aquesta etapa formativa ha consistit en diverses sessions per treballar les competències bàsiques (alfabetització digital i català), sessions de coaching, d’identificació de competències clau, optimització del procés de recerca de feina, el mercat de treball i eines de motivació, etc.

Els alumnes que hi ha participat destaquen el valor de disposar de formació de qualitat a prop de casa, sense haver de desplaçar-se, la consolidació d’aprenentatges passats adquirits en el català, les diferents formes que hi ha de treballar amb l’ordinador, les seves possibilitats i el gran suport que és en la recerca de feina. També han valorat molt positivament haver pogut millorar el currículum vitae, ser més conscients dels seus punts forts i de les seves competències transversals i com reflectir aquestes dins el currículum i la carta de presentació.

A nivell anímic també destaquen, la força del grup, de trobar-se amb persones que viuen la mateixa situació, el compartir experiències, perdre la por a enviar currículum i tornar a confiar en un mateix.

A partir d’ara s’obre pas l’etapa de seguiment, que tindrà lloc durant el primer trimestre de l’any 2015, on tots els alumnes disposaran de sessions individuals i personalitzades per poder arribar als objectius que s’han plantejat durant el curs.

Aquest programa per la millora de l’ocupabilitat de persones majors de 40 anys que es troben en procés de recerca de feina ha estat impulsat pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i els municipis que en formen part.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments