Inici Actualitat Triomf del tennis taula Mont-rodon a la Garriga

Triomf del tennis taula Mont-rodon a la Garriga

0
COMPARTIR

tt-montrodon-howardGran victòria del TT Mont-rodon a domicili contra el TT La Garriga per 3 a 4 en un molt bon partit per part de tots els tres jugadors que van jugar aquest dissabte. L’equip s’avançava en el primer partit, els locals empataven en el segon, i tot seguit van venir les tres victòries consecutives dels taradellencs que certificaven la victòria en el matx. Tot i perdre els dos darrers partits, tot ja estava decidit.

Van jugar: Jordi Forcada (2), Oriol Garcia (2) i Werner Howad.

El TT Mont-rodon ara té sis punts i puja fins a l’onzena posició a la classificació. Aquesta setmana jugarà de nou a casa rebent la visita del TT Sant Vicenç que ocupa la darrera posició de la taula.

També cal destacar que Circuit aquest dissabte al matí es disputarà la tercera prova del Circuit Promeses Individual on hi participaran els tres jugadors del club que hi prenen part. Ruben Llacer i Oriol Garcia participaran al nivell G, mentre que Ian Llacer ho farà al nivell H. Tots tres jugaran a les instal·lacions del CTT Calella.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments