Inici Actualitat El Puntal posa en marxa un nou ‘Casal de Nadal’

El Puntal posa en marxa un nou ‘Casal de Nadal’

0
COMPARTIR

puntalA partir d’aquest divendres 19 de desembre el Centre Obert El Puntal, juntament amb alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Taradell, organitzen un Casal de Nadal dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys. El Casal es farà a les mateixes instal·lacions del Puntal de 5 a 8 de la tarda. Comptarà amb diferents activitats relacionades amb la tradició nadalenca, com cançons, manualitats i jocs.

Les inscripcions es faran al mateix dia a l’espai jove El Puntal, pagant 2 euros per una hora de taller. Els diners recollits seran destinats a col·laborar amb el viatge de final de curs dels alumnes de 4t d’ESO.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments