Inici Actualitat La UD Taradell perd al camp del Caldes de Montbui amb recital...

La UD Taradell perd al camp del Caldes de Montbui amb recital arbitral

0
COMPARTIR

caldes-udtaradell2014

Derrota per 3 a 0 de la Unió Deportiva Taradell al camp del Caldes de Montbui aquest diumenge al migdia. Partit marcat per les decisions arbitrals que han perjudicat clarament al Taradell.

A la primera meitat el Taradell ha sortit amb actitud defensiva, però ha estat l’equip que ha tingut les millors ocasions. Cal destacar abans de la mitja hora un xut de Jordi Pladevall per sobre la porteria i un córner que s’ha passejat per davant de la porteria. El Caldes no havia fet res fins al primer gol. Miguel Ángel, exjugador professional de futbol i de Caldes, ha fet l’1 a 0 amb un impressionant gol des del mig del camp.

Abans del descans, ha arribat la polèmica. Jordi Serradelarca i Joan Canó s’han plantat sols davant del porter del Caldes, quan l’àrbitre ha assenyalat fora de joc, però d’una acció que s’havia produït minuts abans i referent a un davanter del Caldes que estava en posició incorrecta. Amb l’equip totalment indignat s’ha arribat al descans.

A la represa, bon inici del Taradell que ha quedat truncat al minut 5 quan en una acció molt rigorosa, l’àrbitre ha senyalat falta de Talavera i li ha tret la segona targeta groga. Tot i això, el Taradell ha continuat ben posat i generant perill. Però al minut 22 en una acció on el Taradell considera que era fora de joc claríssim, ha arribat el 2 a 0 del Caldes.

Tot i així a falta d’un quart d’hora una acció per l’esquerra de Serrabassa ha suposat el gol de Pedrón. Però l’àrbitre, de nou protagonista, ha anul·lat el gol. Ja a les acaballes en un contraatac el Caldes ha fet el 3 a 0 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments