Inici Actualitat El fred respecta la 39a Fira de Santa Llúcia de Taradell

El fred respecta la 39a Fira de Santa Llúcia de Taradell

0
COMPARTIR

fira-santa-llucia2014

Ambient fred, però no excessiu, aquest diumenge durant la 39a edició de la Fira de Santa Llúcia de Taradell. Un any més el certamen va reunir molts visitants, però no es van produir les aglomeracions d’altres anys. Hi va ajudar la nova distribució de les 81 paradetes, que es van repartir més ocupant tot l’espai de La Plaça.

fira-santa-llucia-20142Així, juntament amb la Plaça de Santa Llúcia, la Plaça d’en Gili i el primer tram del carrer Campanar es podien trobar paradetes amb ornamentació nadalenca, complements de roba, productes artesans, tions, arbres de nadal i entitats solidàries. Un dels espais que era de visita obligada era la capella de Santa Llúcia, plena de ciris i on al matí es podia adquirir el ramet de la sort.

A la tarda, el patge reial, el berenar popular amb torrades i botifarra i el petit concert de la Coral L’Arpa van ajudar a fer passar el fred, quan ja  no lluïa el sol. Va sorprendre, ja que de nou hi va haver molta presència de gent.

Cal destacar que una de les activitats solidàries per la Marató de Tv3 que consistia en pintar un mural gegant de La Crua Realitat va recaptar 170,77 euros.

A continuació podeu veure una selecció d’imatges de la fira.

[shashin type=”albumphotos” id=”56″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments