Inici Actualitat El CP Taradell guanya per la mínima a Masquefa

El CP Taradell guanya per la mínima a Masquefa

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2014Partit amb pocs gols, però que va acabar amb la victòria del Club Patí Taradell Cos Fisicwell a la pista del CP Masquefa aquest divendres al vespre. El triomf fa pujar fins a la tercera posició a l’equip de Climent Muñoz.

Tot i jugar amb un equip de la part baixa de la classificació, el CP Taradell no ho va tenir fàcil ni còmode. A la primera meitat només un gol de Marçal Casadevall, que tornava a l’equip, va permetre arribar a la mitja part amb avantatge. Al final, aquest gol va acabar sent decisiu, perquè a la segona meitat no es va moure més el marcador. Tot i això, el Taradell va tenir moltes ocasions per poder ampliar el resultat, però no va estar encertat de cara a porteria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments