Inici Actualitat Diumenge arriba la 39a edició de la Fira de Santa Llúcia de...

Diumenge arriba la 39a edició de la Fira de Santa Llúcia de Taradell

0
COMPARTIR

Fira santa llúcia 2013La Plaça de Santa Llúcia i la Plaça d’en Gili acolliran un any més la Fira de Santa Llúcia de Taradell. Serà aquest diumenge quan es celebrarà la 39a edició del certamen que omplirà de paradetes amb articles nadalencs aquest espai antic del municipi.

La fira començarà a les 10 del matí i es podrà visitar durant tot el diumenge. Hi haurà paradetes amb diferents ornaments nadalencs i d’entitats i comerços del poble. A més, durant tot el dia Càritas Taradell farà recollida solidària de joguines i aliments i passejades amb poni a càrrec de Ponicat. També es manté la tradició d’oferir coca amb llonganissa i vi bo a la sortida de la missa cantada pel Cor parroquial que es farà a la capella a 2/4 d’11 del matí.

cartell-1a-nit-santa-lluciaA la tarda els més petits podran entregar la carta als Reis al Patge reial que estarà ubicat als baixos de Can Zic. I a partir de les 6 de la tarda hi haurà berenar popular a base de torrades i botifarra. Per acabar a 2/4 de 7 de la tarda la capell de Santa Llúcia acollirà un concert de la Cora L’Arpa.

També cal destacar que a 2/4 de 7 de la tarda hi haurà un concert a la capella a càrrec de la Coral l’Arpa. Precisament el dia abans a les 10 de la nit tindrà lloc la primera Nit de Santa Llúcia amb una vetllada musico-literària. L’entrada és lliure fins que s’ompli l’aforament.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments