Inici Actualitat Antoni Pladevall presenta dijous ‘El dia que vaig fer vuit anys’ a...

Antoni Pladevall presenta dijous ‘El dia que vaig fer vuit anys’ a Taradell

0
COMPARTIR

antoni-pladevall-arumiL’escritpor taradellenc Antoni Pladevall Arumí presentarà aquest dijous la seva última novel·la. Es tracta de ‘El dia que vaig fer vuit anys’, que s’ha editat aquest passat mes de novembre i que va guanyar el 47è premi Prudenci Bertrana. La presentació serà a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. A l’acte hi participarà el filòleg Joan Brussosa.

La novel·la, a través de trenta capítols, narra els records d’infantesa d’Antoni Pladevall. De fet, el llibre comença amb la descripció d’un fet que marca tota l’obra. Es tracta del moment que l’avi Ton el va pesar en una bàscula que servia per pesar el gra de la collita i que va suposar el despertar de la seva pròpia existència. L’obra fa un retrat del seu entorn familiar, veïnal i amical des del mas de Mont-rodon, on vivia.

Antoni Pladevall, anteriorment ha publicat” ‘La lliça bruta‘ (2001), ‘Quaderns de Can Garbells‘ (2002), ‘Massey Ferguson‘ (2003), ‘Terres de lloguer‘ (2005),  ‘La papallona negra‘ (2008) i ‘Tot és possible‘ (2011).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments