Inici Cartes dels lectors Gràcies per les 2,5 tones recollides al Gran Recapte de Taradell

Gràcies per les 2,5 tones recollides al Gran Recapte de Taradell

1
COMPARTIR

Els dies 28 i 29 del passat novembre el Gran Recapte, promogut pel Banc d’Aliments, va fer acte de presència a Taradell per segon any consecutiu, organitzat per Càritas Taradell, com la majoria de vosaltres ja sabeu.

Agraïm ben sincerament la bona resposta, compromís i esforç dels taradellencs, tant els “donants” com el “voluntariat” com els “punts de recollida”. I, també, els “nois de Protecció Civil”, per l’excel·lent feina feta en el trasllat dels aliments des del punt de recollida al magatzem d’entrega, encomanant energia a tots.

Per a coneixement públic, seguidament donem la informació detallada dels productes recollits, tots ells destinats als necessitats del nostre poble.

Relació dels productes recollits:

Llet: 770

Sucre: 105

Oli: 266

Pasta: 381

Galetes: 98

Llegums: 414

Farina: 39

Caldo: 49

Conserves: 324

Arròs: 329

Gel de bany: 5

Xocolata: 10

Potets infantils: 34

Cereals: 8

Varis (pastisseria, fruita, dentífrics): 12

Unitats totals: 2.844

Quilograms totals: 2.507 (2,5 tones)

“Podem sentir-nos ben contents del nostre poble”. Taradell ha superat la recollida del ‘any anterior en més de 500 quilograms (mitja tona). Gràcies a tots!!!!

Càritas Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Rosa Papell
Rosa Papell
9 desembre 2014 21:38

Moltes gràcies a Caritas Taradell, voluntaris i Protecció Civil que van fer una tasca immillorable !!! Amb gent com vosaltres les coses semblen més fàcils i els problemes més petits. Encomaneu la vostra energia i el vostre positivisme! Felicitats !
TARADELL! GRAN POBLE, GENT EXCEL.LENT!!!