Inici Actualitat El fort vent deixa més de 1.800 abonats de Taradell sense llum...

El fort vent deixa més de 1.800 abonats de Taradell sense llum diverses hores

0
COMPARTIR

El fort vent que s’ha registrat aquest dimarts a Taradell, amb ratxes d’un màxim de 77,2 quilòmetres per hora, ha provocat talls de llum en moltes llars. La mitjana de la força del vent  ha estat de 41,5 quilòmetres per hora durant aquest dimarts, segons dades de l’estació meteorològica de Taradell. Des de les dues del migdia molts habitatges s’han quedat sense subministrament elèctric a causa del vent.

Els més perjudicats han estat els abonats de l’empresa Fecsa Endesa, que han tardat més estona a recuperar el subministrament. Els abonats d’Estabanell han patit talls de menys durada. Segons l’empresa Estabanell, que dóna subministrament a una gran part del municipi, un total de 1.816 abonats de Taradell han patit talls de llum. Però cap a les 5 de la tarda, ja han anunciat que estava restablert el subministrament.

Les incidències en el subministrament elèctric també han afectat a altres municipis d’Osona. Segons Estabanell, el motiu de les avaries ha estat la caiguda d’arbres en zones amb cablejat aeri i, en alguns punts de difícil accés.

Des de Protecció Civil s’ha demanat prudència i han recomanat no fer activitats a l’aire lliure, després d’activar la fase d’alerta del Pla d’emergències ProciCat. Així, la Unió Deportiva Taradell seguint els consells de Protecció Civil ha decidit suspendre els entrenaments de tots els equips aquest dimarts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments