Inici Actualitat El CP Taradell supera el Lloret en un partit amb molts gols

El CP Taradell supera el Lloret en un partit amb molts gols

0
COMPARTIR

cp-taradell-lloret2014

Victòria per 7 a 2 del CP Taradell Cos Fisicwell aquest dissabte al Pujoló davant del Lloret. Un partit amb molts gols, sobretot, a la primera meitat. Marçal Casadevall no va jugar-lo perquè arrossegava molèsties.

Només començar els visitants s’avançaven en el marcador, aprofitant una bola morta a l’interior de l’àrea. Però en els primers minuts el partit no va tenir control i el CP Taradell va aprofitar un penal als quatre minuts per empatar, mitjançant Gerard Castellà. Un minut i mig després, però, el Lloret feia l’1 a 2 amb un xut creuat des de la banda esquerra.

Xut que suposava l'1 a 2
Xut que suposava l’1 a 2

La reacció taradellenca va ser rapídissima. Un minut després Marc Nuri empatava a 2 amb un xut des del centre. I als 8 minuts, de nou, Marc Nuri avançava per primer cop al Taradell aprofitant una passada d’Albert Benito des de darrera la porteria. El festival de gols continuava. I als 9 minuts Dani amb un xut llunyà feia el 4 a 2. I als 15 minuts David Montero posava el 5 a 2 amb un llançament que entrava per l’escaire de la porteria del Lloret. Amb aquest resultat acabava el primer temps, caracteritzat pel descontrol inicial i les oportunitats clares per part dels dos equips. També destacar que a l’equador del primer temps Marc Nuri va rebre una pilotada que li va obrir un trau al pòmul dret i va haver de ser traslladat a l’hospital per aplicar-li uns punts de sutura.

Al segon temps el CP Taradell va controlar millor el joc. Edu Genís va fer el 6 a 2 als quatre minuts. I més tard Dani Alonso va fer el 7 a 2 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments