Inici Actualitat S’habilita un passatge provisional al solar de Les Monges

S’habilita un passatge provisional al solar de Les Monges

2
COMPARTIR

passatge-carrer-vila

L’Ajuntament de Taradell ha habilitat el solar de l’antic edifici de Les Monges per connectar el carrer de la Vila amb el Passeig Domènec Sert. Aquest espai fa tres anys que era un solar sense edificar, des de l’enderrocament de l’edifici que es va fer a l’estiu de 2011. Ara s’ha adequat un passatge temporal i s’ha il·luminat perquè sigui transitable des d’aquest divendres.

L’actuació s’ha pogut fer gràcies a un acord amb Fem Escola, S.L., que ha accedit a la petició de l’Ajuntament. L’objectiu és potenciar el comerç de la zona durant aquestes festes nadalenques i mostrar la voluntat que ben aviat es pugui completar aquest vial públic. Està previst que mentre no s’hi facin obres el passatge estigui obert.

Recordem que l’enderrocament de l’edifici es va fer després de la iniciativa de Fem Escola, un projecte integrat per diversos industrials del poble. Consistia en la construcció del nou col·legi Sant Genís i Santa Agnès (inaugurat el 21 d’abril de 2012) al costat de la rectoria, per tenir tota l’oferta educativa concentrada en un mateix edifici. A canvi, al solar s’hi havien de construir 16 pisos i un carrer que portarà per nom Pare Coll. La crisi econòmica va fer aturar el projecte després de l’enderrocament i actualment és un buit al mig del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Francesc
Francesc
6 desembre 2014 1:19

Sempre surt el negatiu de torn. Això ja s’havia d’haver fet ja fa temps i potser el carrer de la Vila tindria una mica més de vida, que sembla un cementiri.

Jaume
Jaume
5 desembre 2014 15:15

Algú pendrà mal aquí! Ves que plogui…