Inici Actualitat El Xocolater elabora un turró dedicat a Taradell

El Xocolater elabora un turró dedicat a Taradell

0
COMPARTIR

turró-taradell

turró-taradell2Durant les festes nadalenques els taradellencs podran degustar el primer turró de Taradell. I és que el Xocolater de Taradell, Raül Cegarra, ha ideat un turró dedicat al municipi. Té la peculiaritat que reprodueix un dibuix de Quico Molet que mostra un perfil del campanar del Taradell.

El turró és un praliné (pasta) d’avellana amb cruixent de neula i xocolata negra. El dibuix original fet a carbonet s’ha passat al format xocolata a través d’una impressora amb tinta comestible. Una barra de turró costa 13 euros i es pot comprar a partir d’aquest dimecres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments