Inici Actualitat El CP Taradell empata a la pista del segon classificat, el Girona

El CP Taradell empata a la pista del segon classificat, el Girona

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs20142Bon empat, tot i que insuficient, del Club Patí Taradell Cos Fisicwell aquest dissabte a la pista del Girona. El Taradell va empatar a a un en un partit difícil davant del segon classificat.

Va ser un partit molt mesurat i amb moltes precaucions. De fet, en els primers 25 minuts no hi va haver cap gol per part dels dos equips i al descans s’hi va arribar amb l’empat a zero inicial. A l’equador del segon temps el CP Taradell es va avançar en el marcador, però no va saber mantenir l’avantatge i abans de la finalització el Girona va posar l’empat a 1.

El resultat és positiu, tot i que els allunya del liderat, ja que el Tona va guanyar. El Taradell és quart amb 19 punts en 10 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments