Inici Actualitat Un dibuix de Txell Alcubierre serà la imatge de la felicitació de...

Un dibuix de Txell Alcubierre serà la imatge de la felicitació de Nadal de la Mancomunitat La Plana

0
COMPARTIR

txell-alcubierre-concurs-nadal-mancomunitat2014

La taradellenca Txell Alcubierre de 4t de primària de l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell ha estat la guanyadora del concurs de dibuix per trobar la felicitació de Nadal de la Mancomunitat La Plana. La felicitació es distribuirà a totes les escoles, als ajuntaments dels municipis mancomunats i a altres ens de caràcter públic i privat.

albert-berruezo-concurs--nadal-mancomunitat2014Al concurs hi han participat uns 330 alumnes de cicle mitjà de deu escoles diferents, dins la programació de la Setmana europea de la Prevenció de Residus. També cal destacar que un altre taradellenc, l’Albert Berruezo de 4t de primària de l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell, ha estat un dels tres finalistes.

La guanyadora i els tres finalistes han rebut a la seva escola el premi per part d’Imma Codony, gerent de la Mancomunitat La Plana, i Mariona Bigas, coordinadora del Servei d’Educació Ambiental. El premi ha consistit en un diploma de reconeixement i un val regal per la compra de material educatiu i/o de lleure en una llibreria dels respectius municipis . La resta d’alumnes participants al concurs han rebut com a obsequi un got reutilitzable.

El concurs portava el lema “Urgent: per Nadal menys residus” i tenia com a principal objectiu donar a conèixer l’estratègia de la reducció com a eina principal per a prevenir els nostres residus. Les escoles que hi han participat van realitzar una activitat prèvia a l’aula que els va permetre conèixer alternatives sostenibles a determinats productes de consum i ús diar i per tal de prevenir la generació de residus. Cada alumne va finalitzar el treball elaborant un dibuix per al concurs de la felicitació de Nadal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments