Inici Actualitat Taradell commemora el Dia internacional contra la violència de gènere

Taradell commemora el Dia internacional contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

violencia-genere-taradell-2014

Aquest dimarts 25 de novembre al vespre es va fer un acte a Taradell amb motiu del Dia internacional contra la violència de gènere. Organitzat per Som Dones, va consistir en la lectura del manifest contra la violència masclista i un espectacle de dansa i paraula.

violencia-genere-taradell-20143L’acte es va fer a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. L’espectacle consistia en una lectura dramatitzada de contes de l’escriptora Montserrat Roig sota el títol “Movent les paraules”. Es tractava d’un espectacle de petit format amb la música com a nexe d’unió entre la paraula i la dansa i que va anar a càrrec de Pep Lavilla.

D’altra banda, Som Dones també va aprofitar tot el dia per penjar flors per les 58 doens víctimes mortals de violència de gènere d’aquest 2014. A més, al vestíbul del Centrel cultural Costa i Font es pot visitar l’exposició “Igual… Què?”.

violencia-genere-taradell-20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments