Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon a la pista del Tona

Derrota del TT Mont-rodon a la pista del Tona

0
COMPARTIR

Nova derrota del TT Mont-rodon de forma molt ajustada a ltt-montrodon-2014a pista del TT Tona. Els taradellencs van lluitar molt durant tot l’enfrontament per posar les coses molt difícils al TT Tona. Les victòries visitants s’aconseguien després d’unes grans remuntades i així de nou el partit es decidia en el partit de dobles després de l’empat a 3 al marcador. Allà els locals s’emportaven la victòria després d’un partit molt igualat i disputat per 3-2.

Van jugar: Jordi Forcada (2), Rafel Montenegro (1) i Werner Howad. El TT Mont-rodon es situa en onzena posició i aquesta setmana jugarà a casa contra el TT Torelló B que es setè amb vuit punts.

Mentrestant, dissabte al matí tres jugadors del club van participar a la segona prova del Circuit Promeses Individual. Ruben Llacer va jugar el Nivell F a Sabadell on va ser sisè del seu grup, Ian Llacer va ser cinquè al Nivell G, i Oriol Garcia era tercer del Nivell H a Barcelona. Els dos joves jugadors van mostrar una bona millora en el seu joc sense acabar de plasmar-se en els resultats. La propera prova serà el dia 20 de desembre.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments