Inici Actualitat El CP Taradell continua fi i supera el Cerdanyola

El CP Taradell continua fi i supera el Cerdanyola

0
COMPARTIR

Nova victòria dcp-taradell-recurs2014el Club Patí Taradell aquest diumenge a la tarda al pavelló del Pujoló. L’equip de Climent Muñoz va derrotar per 4 a 2 al Cerdanyola CH i es situa a sis punts del liderat.

El Taradell sempre va anar per davant en el marcador. Edu Genís va inaugurar-lo, però els visitants van empatar el matx. Abans del descans Marçal Casadevall va fer el 2 a 1.

A la segona meitat, de nou el Cerdanyola va ser capaç d’empatar el partit, però dos gols de Masoliver van desencallar-lo. Primer va marcar de penal i, més tard, amb un xut des del mig de la pista. Aquesta és la cinquena victòria consecutiva del CP Taradell, que s’acosta al capdavant de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments