Inici Actualitat Taradell celebra un any més la Festa dels Drets dels Infants

Taradell celebra un any més la Festa dels Drets dels Infants

0
COMPARTIR

drets-infants-20142

Aquest dijous a la tarda el Centre Cultural Costa i Font va celebrar la Festa dels Drets dels Infants. La iniciativa, promoguda pel Centre Obert El Puntal juntament amb l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, aquest any arribava a la seva tercera edició amb èxit de participació.

drets-infants-2014Es van fer diversos jocs relacionats amb la temàtica dels drets dels infants dels quals tots els nens i nenes van poder gaudir-ne al llarg de la jornada: taller de xapes, memori, twister, entre d’altres. Com cada any, també es va fer la lectura del Manifest del Dia Internacional dels Drets dels Infants a càrrec dels infants del Centre Obert el Puntal de Taradell, i seguidament es va gaudir de l’actuació de màgia de la taradallenca d’11 anys, la “Maga Game”, que va deixar sorpresos a tots els assistents amb els seus trucs.

Finalment es va portar a terme el lliurament de premis del segon Concurs de dibuix dels Drets dels Infants, que estava obert a tots els nens i nenes de 6 a 12 anys del municipi. Tots els dibuixos es podran veure en l’exposició, que es farà al Centre Cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments