Inici Actualitat 25 joves participen a la trobada de delegats de l’INS Taradell

25 joves participen a la trobada de delegats de l’INS Taradell

0
COMPARTIR

trobada-delegats-institut2014

25 joves de primer a quart d’ESO de l’Institut de Taradell van participar el passat divendres a la Trobada Local de Delegats que es va dur a terme al Centre Cultural Costa i Font. Durant la jornada es va portar a terme tot un seguit de dinàmiques i activitats enfocades a la reflexió conjunta sobre la tasca del delegat/da a les aules, al treball dels valors i qualitats i com fer front a les diferents situacions que es poden trobar en el dia a dia dels centres educatius.

La Trobada Local de delegats forma part del procés de treball que porta a terme el Servei d’Informació i Orientació Juvenil ‘El Puntal’ amb els representants dels alumnes de l’institut, un cop han finalitzades les eleccions. Aquesta sessió vol proporcionar eines, recursos i formació per tal que els delegats puguin desenvolupar la seva tasca d’una forma eficaç. És un espai on poder aprendre i intercanviar dubtes, idees i diverses formes de pensar i desenvolupar la tasca de delegat/da i de subdelegat/da.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments