Inici Actualitat Subcampionat aleví per Ian Llacer en tennis taula

Subcampionat aleví per Ian Llacer en tennis taula

0
COMPARTIR

ian llacer-tennis taulaIan Llacer va aconseguir el subcampionat en el Campionat intercomarcal escolar de tennis taula. La competició es va celebrar amb la participació de vuit clubs i escoles d’Osona i el Ripollès. Hi prenien part 46 jugadors en categories benjamí, aleví i infantil.

Els tres jugadors del CPE Taradell que juguen a la competició en categoria aleví, van tenir una molt bona jornada amb resultats destacats. Ian Llacer va ser subcampió darrere Albert Oliva (CTT Roda de Ter), Ruben Llacer va ser cinquè, i Pau Mas, que debutava a la competició, va ser setè. En total hi havia 16 participants en aquesta categoria. La propera prova serà l’Open de Nadal de Vic a finals de desembre.

D’altra banda, el TT Mont-rodon va perdre per 3 a 4 contra el Vic TT B en lliga. Els jugadors locals van fer un bon partit des del començament fent patir els vigatans per guanyar els seus duels i remuntant partits complicats per sumar el seus. Tots tres jugadors van tenir una bona actuació i van aconseguir forçar el desempat del partit en els dobles finals on la sort no va acabar d’acompanyar en els moments decisius.

Van jugar: Jaume Cunill (0), Oriol Garcia (1) i Jordi Forcada (2).

El Mont-rodon es situa en onzena posició, i aquesta setmana jugarà contra el TT Tona a domicili que està una posició més amunt, la desena.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments