Inici Actualitat El Banc del temps obre la borsa per recollir oferiments i demandes

El Banc del temps obre la borsa per recollir oferiments i demandes

0
COMPARTIR

logo-banc-tempsDurant tot el mes de novembre i desembre el Banc de Temps de Taradell enceta el termini per rebre oferiments i demandes, de cara a posar-se en marxa al 2015.

Així, tothom qui hi vulgui participar o oferir-se ho pot fer a l’Espai Solidari els dilluns al matí de 9 a 11 a l, els dimarts a la tarda de 5 a 7 a través de Càritas, i els dimecres de 5 a 7 des de Som Dones. S’hi poden apuntar tant homes com dones a partir dels 18 anys. L’objectiu és recollir una borsa d’ofertes i demandes i començar a operar després de les Festes nadalenques.

Recordem que la iniciativa es basa en l’intercanvi de temps. Així una persona que té una hora de temps pot realitzar una tasca que un altre ciutadà necessita i més tard canvia aquest temps per una hora que li permeti cobrir una altra necessitat. Cada usuari disposarà d’un talonari i hi ha una borsa d’oferiments i una de demandes.

La iniciativa està impulsada per l’Ajuntament de Taradell, Som Dones i Càritas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments