Inici Actualitat Comencen les obres de reurbanització de l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer

Comencen les obres de reurbanització de l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer

0
COMPARTIR

obres-avinguda-mossen-cinto-verdaguer2

Durant quatre mesos es realitzaran les obres de reurbanització de l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer de Taradell. L’objectiu és millorar els serveis, la mobilitat, l’accessibilitat, la qualitat urbana i la seguretat viària. La zona d’actuació serà la que està compresa entre la rotonda de l’Atlàntida i la rotonda del tanatori, un total d’uns 400 metres lineals que es segmentaran en diferents trams.

Durant aquest temps el trànsit es desviarà per carrers adjacents. En el tram comprès entre la carretera de Mont-rodon i el final del carrer Catalunya l’actuació consistirà en un reasfaltat, la millora de l’accessibilitat i la seguretat de les voreres i la substitució de l’enllumenat per equips de tecnologia més eficient.

obres-avinguda-mossen-cinto-verdaguerEn el tram que va de la cruïlla amb el carrer Catalunya fins a la rotonda de l’Atlàntida es soterraran tots els serveis bàsics actualment aeris (aigua, llum i telefonia), es completarà la xarxa de gas, es farà la xarxa de clavegueram separativa, es canviarà l’enllumenat per equips de tecnologia LED, s’eixamplaran les voreres, s’adaptaran places d’aparcament i guals, s’enjardinarà la zona i s’hi incorporarà mobiliari urbà. S’aprofitarà també per modificar els accessos a la rotonda de l’Atlàntida per tal de fer-la més segura i evitar accidents en una zona on se n’hi han produït diversos.

En una primera fase s’està reformant l’illa verda a l’encreuament entre el Carrer Catalunya i l’Av. de Mn. Cinto Verdaguer per tal de poder facilitar el desviament de vehicles quan es talli el pas de l’Av. de Mn. Cinto Verdaguer. Quan finalitzi aquesta primera actuació, es tallarà totalment el pas de vehicles entre el C. Catalunya i C. Puigmal fins a la rotonda de l’Atlàntida.

Els veïns de la zona esportiva, així com els usuaris del camp de futbol, el pavelló i el parc d’esports, també veuran afectada l’accessibilitat a aquesta zona. Molt trànsit es desviarà temporalment cap a aquesta zona.

Les obres les portarà a terme l’empresa CERTIS guanyadora de la licitació amb un import d’adjudicació de 758.358,24 euros, dels quals la Diputació de Barcelona n’aportarà 739.700,00 €. La resta es pagarà mitjançant contribucions especials entre els veïns del tram on es soterren els serveis, i l’Ajuntament.

mapa-transit-avinguda-vilademany

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments