Inici Actualitat El CP Taradell guanya per la mínima a Sant Just Desvern

El CP Taradell guanya per la mínima a Sant Just Desvern

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs2014Victòria apuradíssima i a última hora del Club Patí Taradell a la pista del Sant Just aquest dissabte al vespre. El partit va tenir domini local a la primera meitat, tot i que cap dels dos equips va saber obrir el marcador.

A la segona meitat el CP Taradell als cinc minuts es va avançar en el marcador, gràcies a un gol de David Montero. Però el Sant Just va reaccionar ràpid i dos minuts més tard empatava el matx. Tot seguit, els locals van desaprofitar un penal, però als 17 minuts van tenir una falta directa que va suposar el 2 a 1.

El marcador es va mantenir a falta tan sols d’un minut, quan va arribar la remuntada del CP Taradell, tal i com va passar la setmana passada al pavelló El Pujoló. Primer un gol de Marçal Casadevall i després de David Montero van donar la victòria a l’equip de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments