Inici Actualitat Taradell va ser escenari d’una xerrada per ajudar als empresaris a crear...

Taradell va ser escenari d’una xerrada per ajudar als empresaris a crear equip

0
COMPARTIR

Una quinzena d’emprenedors i empresaris van participar a la formació “Construint Equip” que va tenir lloc aquest dimecres al Centre Cultural Costa i Font de Taradell i que va impartir Lluis Marcos de GR Coaching. L’objectiu de la sessió era oferir eines als participants per tal de millorar la gestió dels equips de treball dels que formen part.

Aquesta acció s’emmarca dins el programa comarcal de formació empresarial “Formació per Empreses i Emprenedors a Osona” que les diferents entitats de promoció econòmica de la comarca han coordinat amb el suport de Creacció.

xerrada-construint-equip

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments