Inici Actualitat Aquest dijous es celebra el ple del mes de novembre

Aquest dijous es celebra el ple del mes de novembre

0
COMPARTIR

ajuntamentAquest dijous s’ha convocat una sessió ordinària del ple municipal a l’Ajuntament de Taradell. Es tracta del ple corresponent al mes de novembre. La sessió començarà a les 20:30h i com sempre es podrà seguir en directe per Ràdio Taradell. L’ordre del dia és el següent:

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

2.- Donar compte dels acors de les Juntes de Govern Local.

3.- Donar compte dels Decrets de l’alcaldia.

4.- Adjudicació del contracte “Instal·lació d’un sistema de calefacció i producció d’aigua calenta sanitària a partir de l’ús de biomassa (estella forestal) per alimentar diversos equipaments del municipi de Taradell, i subministrament d’energia i servei de manteniment integral exp 112/2014-S.

5.- Aprovació i declaració d’urgència de l’expedient de licitació “Concessió del bar i de la terrassa lateral del Centre cultural Costa i Font de Taradell” i convocatòria de la licitació, exp 177/2014-S.

6.- Precs i preguntes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments