Inici Actualitat A falta d’una hora han votat 3.488 taradellencs a la consulta del...

A falta d’una hora han votat 3.488 taradellencs a la consulta del 9N

0
COMPARTIR

taradell-9n-gent15

Falta poc menys d’una hora per al tancament de les urnes i a Taradell han votat 3.488 taradellencs (67,70%) a la consulta del 9 de novembre. De moment, les dades de participació continuen lleugerament més elevades respecte a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2012. Fa dos anys a les 7 de la tarda havien votat 3.364 persones.

Aquesta tarda no s’estan vivint les cues per votar que s’han vist al matí i tot és més pausat. A mitja tarda ha votat l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer. Recordem que els voluntaris de les meses seran els últims de votar a les 8 del vespre, quan es tancaran les urnes.

taradell-9n-lluis-verdaguer

taradell-9n-gent16

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments