Inici Actualitat El CP Taradell remunta en tres minuts per acabar guanyant a l’Olot

El CP Taradell remunta en tres minuts per acabar guanyant a l’Olot

0
COMPARTIR

cp-taradell-olot2014

Final trepidant del partit entre el Club Patí Taradell i el CP Olot. Els visitants guanyaven per 0 gols a 2 a falta de menys de cinc minuts pel final del partit i el Taradell va ser capaç de remuntar i acabar guanyant per 3 a 2.

cp-taradell-olot20143A la primera meitat es va viure un matx molt igualat amb un CP Olot, que va complicar molt les coses als locals. De fet, es van veure poques ocasions al pavelló d’El Pujoló. El CP Taradell va començar molt imprecís i únicament creava ocasions en xuts llunyans o amb alguna paret ràpida. L’Olot també s’apropava amb perill, com als 19 minuts quan va estavellar la bola al pal de la porteria defensada per Albert Dalmau. I a falta de tres minuts i mig pel descans els visitants s’avançaven en el marcador amb un xut creuat aprofitant un bloqueig. Just després David Monteros veia la targeta blava i deixava el CP Taradell amb inferioritat durant dos minuts.

A la segona part, el CP Taradell va sortir molt més dominador. En els primers minuts va rondar la porteria visitant amb alguna ocasió clara, però l’Olot també generava incertesa en atac. De fet, als 11 minuts els visitants van desaprofitar una falta directa. I just després Marçal Casadevall veia la blava i deixava, de nou, el Taradell amb inferioritat. Van ser els pitjors minuts per al Taradell.

A l’equador del segon temps, però, el Taradell va incrementar el ritme i primer Masoliver i després Castellà estaven a punt d’empatar amb dos llançaments que el porter es treia de sobre com podia. Però quan s’ensumava l’empat, en una pilota solta desviada quan el Taradell intentava recuperar la pilota, arribava el 0 a 2 per l’Olot. Quedaven només cinc minuts.

cp-taradell-olot20142I va arribar la remutnada. La clau va ser la desena falta de l’Olot en una acció al mig del camp. Això va donar opció al Taradell a una falta directa i Masoliver ho va aprofitar per fer l’1 a 2. I segons després, Gerard Castellà es treia un xut a mitja altura que sorprenia el porter visitant i entrava per l’escaire.

El gol de la victòria va arribar a falta d’un minut i mig. Un teva-meva entre David Montero i Albert Bentio permetia a aquest últim encarar el porter i batre’l per fer el 3 a 2.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments