Inici Actualitat Els regidors de l’Ajuntament de Taradell signen la denúncia contra l’Estat i...

Els regidors de l’Ajuntament de Taradell signen la denúncia contra l’Estat i a favor del dret a decidir

0
COMPARTIR

signatura-denuncia-9n

Els regidors de l’Ajuntament de Taradell han mostrat, un cop més, la unitat que hi ha entorn del procés que viu Catalunya. Aquest divendres al migdia els regidors de les diferents formacions polítiques han signat la denúncia contra l’Estat per vulnerar el dret a decidir dels catalans. No hi eren tots, ja que  s’ha fet un acte conjunt en una hora laboral. A la foto l’alcalde, Lluís Verdaguer, i els regidors Jordi Freixas, Jacint Casadevall, Lluís Rodríguez, Salvador Clot, Rosa Papell, Joan Casassas i Anton Lloveras.

Aquest document que dimecres van signar al Parlament de Catalunya càrrecs electes del món local, parlamentaris catalans, eurodiputats, diputats a les Cors espanyols i representants dels partits pro-consulta, denuncia l’actitud de l’Estat de no voler deixar fer una consulta al poble català perquè decideixi el seu futur polític.

Aquest divendres l’han començat a signar tots els ajuntaments de Catalunya i diumenge ho podran fer els ciutadans que s’acostin fins a l’Institut de Taradell a exercir el seu dret a vot. Allà trobaran uns documents on podran signar a nivell individual. Aquesta denúncia, amb totes les signatures, es farà arribar a les Nacions Unides, el Parlament Europeu, la Comissió Europea i el Consell d’Europa i l’OSCE.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments