Inici Actualitat Tres taradellencs guanyen la Copa catalana de trial en bicicleta

Tres taradellencs guanyen la Copa catalana de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

copa-catalana-trial-2014

Terrassa va acollir aquest diumenge la sisena i última prova de la Copa catalana de trial en bicicleta, que va servir per decidir els campions. Un total de tres taradellencs es van proclamar campions de la seva categoria.

En categoria principiant, Jordi Tulleuda es va fer amb el títol (l’any passat havia quedat segon en categoria benjamí). I ho va fer guanyat la prova de Terrassa. En total ha guanyat quatre de les sis proves puntuables.

En categoria Open Taronja el taradellenc Cristòfor Iglésias es va proclamar campió (l’any passat havia guanyat en Open verd) i en Open Blanc ho va fer un altre taradellenc, Guillem Oliver, que s’ha fet amb el títol guanyant 5 de les 6 proves.

Altres taradellencs que han pres part en la competició han estat: Marc Codina (8è en benjamí), Guillem Tulleuda (4t en prebenjamí), Jordi Povedano (4t en principiant) i Arnau Ricart (9è en principiant).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments