Inici Actualitat Albert Pujol s’endú la 1a edició de la Mitja dels Íbers de...

Albert Pujol s’endú la 1a edició de la Mitja dels Íbers de Tona

0
COMPARTIR

albert pujol mitja ibersTona va acollir aquest diumenge la primera edició de la Mitja dels Íbers, una cursa de muntanya nova organitzada per Trairunner’s Tona. La prova comptava amb un total de 22 quilòmetres i va tenir un guanyador taradellenc. Albert Pujol (CET Enclusa) es va adjudicar la prova.

El recorregut passava per corriols i boscos per pujar la Creu de la Forcada, el punt més alt de la cursa. En aquesta edició també hi van participar altres taradellencs, com Alfo Morcillo (CET Enclusa) que va ser tretzè o Josep Sirisi (141a posició). En total hi van prendre part més de 150 participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments