Inici Actualitat Bernat Cedó guanya el 2n concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Bernat Cedó guanya el 2n concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

0
COMPARTIR

guanyadors-2n-concurs-memorial-lluis-tuneu

El taradellenc Bernat Cedó ha estat el guanyador del primer premi de la segona edició del Concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu, organitzat per la comissió de la Festa d’en Toca-sons amb l’objectiu de promocionar la festa. Sota el títol “Cursa de trabucades” la foto ha estat escollida per un jurat d’entre 48 fotos presentades. L’any passat Bernat Cedó ja va guanyar el segon premi de la primera edició. De premi ha obtingut un trofeu i un sopar per a dues persones.

1r premi 2n concurs Memorial Lluís Tuneu
1r premi 2n concurs Memorial Lluís Tuneu

Enguany al concurs s’hi han presentat un 33% més de fotografies que en la primera edició amb un total de 16 participants, tots ells de Taradell, excepte un de Vic, un de Barcelona i un de Sant Feliu de Llobregat. De les fotos prsentades se n’han escollit una vintena que integren la mostra fotogràfica que es pot veure aquests dies i fins el 16 de novembre al vestíbul del Centre cultural Costa i Font. Les fotos que optaven als premis podien ser de qualsevol dels actes organitzats per la festa (Toca-sons, Toca canalla, caminada teatralitzada i mercat del segle XVII).

El segon premi ha estat per una foto de Joan Morcillo Vivet, sota el títol “Ja sóc aquí”, mentre que el tercer premi ha estat per Xavier Carol i la foto titulada “Ets meva”. També s’ha premiat a la millor fotografia local. El guardó ha recaigut en Genís Sañé.

Premi foto Instagram 2n concurs
Premi foto Instagram 2n concurs

També cal destacar que per primera vegada es premiava la millor foto a Instagram. Mireia Jurado (@sumjs), veïna de Sant Hipòlit de Voltregà, és la guanyadora. Una imatge del bandoler el dia principal de la festa, el 25 d’agost, amb el trabuc a la mà i fent-se amo del poble, ha estat la que més ha captivat el jurat. Jurado ha guanyat un trofeu i ha estat escollida entre un centenar de fotos que entre el 21 i el 27 d’agost es van etiquetar amb els hashtags #tocasons14 i #instasona. Els gestors d’InstaOsona van fer una primera tria i la comissió organitzadora de la festa ha acabat escollint la imatge guanyadora.

A banda de la foto de Jurado, hi ha dues imatges finalistes que també s’exposaran a Can Costa: una de Laura Domènech (@lauradomenech), feta el dia de la caminada ‘A la foscor d’en Toca-sons’, i una altra de l’usuari @garsona, que en va penjar una del Mercat del Segle VXII.

2n premi del 2n concurs Memorial Lluís Tuneu
2n premi del 2n concurs Memorial Lluís Tuneu
3r premi 2n concurs Memorial Lluís Tuneu
3r premi 2n concurs Memorial Lluís Tuneu
Premi local 2n concurs Memorial Lluís Tuneu
Premi local 2n concurs Memorial Lluís Tuneu
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments