Inici Actualitat L’Arxiu Fotogràfic de Taradell torna a treure una mostra de fotografies antigues...

L’Arxiu Fotogràfic de Taradell torna a treure una mostra de fotografies antigues al carrer

0
COMPARTIR
Any 1978. Foto: Miquel Vilardell

cementiri-taradell

L’Arxiu Fotogràfic de Taradell enceta aquest dijous la segona edició del projecte “L’Arxiu surt al carrer”. Aquest projecte pretén mostrar, en diferents escenaris, una petita part de les  fotografies de l’Arxiu, aprofitant els diversos actes i esdeveniments que celebrem al nostre poble.

Per aquest motiu, aprofitant la diada de Tots Sants, que el cementiri rep moltes visites i que s’amplia l’horari d’obertura, es podrà veure una exposició de fotografies antigues i actuals del cementiri de Taradell i el seu entorn.

L’exposició serà visible a partir de dijous 30 d’octubre i fins al diumenge 2 de novembre en l’horari d’obertura del cementiri. A partir del dia 3 i fins al 15 de novembre l’exposició de fotografies s’instal·larà al vestíbul de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments